Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Archive

Управител | Детски невролог | Педиатър

Аз съм Ралица Делиганева. Родена съм във Варна, при Слънцето и Морето. Като дете мечтаех да стана актриса. Уви, разминах се с театъра. Но открих Медицината. А след това и Педиатрията. Сега като детски лекар мога да помагам на децата да оздравяват. Но и да съм в различни роли, за да ги настроя позитивно, далеч от страха. Какво по-хубаво от това! <a href="https://superdoc.bg/lekar/d-r-ralitsa-deliganeva-3048" target="_blank" rel="noopener"><img alt="Запази час онлайн" src="https://www.healee.com/img/buttons/btn-superdoc-green-small-bg.1558022028004.png" width= "197px" height="60px"/></a>

Аз съм Анабела Галачева. От 2013г съм дипломиран детски лекар. Майка съм на прекрасно момченце. Човек, който се наслаждава на природата, музиката и малките неща. А те правят живота безценен. <a href="https://superdoc.bg/lekar/d-r-anabela-galacheva-3053" target="_blank" rel="noopener"><img alt="Запази час онлайн" src="https://www.healee.com/img/buttons/btn-superdoc-green-small-bg.1558022028004.png" width= "197px" height="60px"/></a>

Обслужване на пациенти

Аз съм Евелина Савова от София. Майка съм на две пораснали момичета. Завърших висшето си образование в Русия. Имала съм собствен бизнес в продължение на 11 години. Обичам да общувам с хората и най-вече да им помагам. В нашата Лечебница децата ще бъдат посрещнати от мен с топлота и усмивка.

Медицинска сестра

Аз съм Юлиана. Децата ме познават като бясната Баба Яга, която лети с метлата. Обожавам малчуганите. Освен метла, имам и вълшебна пръчица, с която ги омагьосвам да не плачат и да не се страхуват.

Обслужване на пациенти

Аз съм Даниела Савова от София. Студентка съм в УНСС. Обичам да съм сред природата, да чета книги, да слушам музика и да се предизвиквам. За мен голяма стойност имат малките неща. Спортът е неразделна част от моя живот. Вярвам, че няма случайности в този живот и всяко нещо, което ни се случва, е с някаква цел - или да ни научи на нещо, или за нещо хубаво!

клиничен психолог
bg_BGBulgarian